Alfredo Zinola

200 ways

  September programmet er avlyst

  I 200 ways bruker danseren sine bevegelser som et medium for å skape et bånd mellom  seg selv og publikum. Skrevet med usynlig blekk, bidrar hver bevegelse til et bakteppe av forbindelser som hviler i øynene på hver enkelt publikummer.

  200 ways er en koreografi bygget på synergier der tilskueren blir hovedpersonen kun ved å se på. Et helt unikt bevegelsesspråk blir laget for å skape forståelse, deltakelse og nærhet. Og viser at selv en liten bevegelse fra en finger kan uttrykke en hel masse ting. Dette er en leken forestilling der dialogen mellom publikum og utøver blir selve dansen.

  Her foreslås en ny type bevegelsesvirtuositet: i stedet for simple triks og effekter, benyttes enkle og kjente fakter for å skape et møte mellom utøver og tilskuer. 200 ways pendler fra det abstrakte, det personlige til det fantastiske for å skape et ugjenskennelig men allikevel fascinerende bevegelsesunivers hvor en utstrakt hånd er like fengslende som en salto.

  Av og med Alfredo Zinola. Kreativ produksjon: Micaela Kuhn Jara. Dramaturgi: Maxwell McCarthy. Musikk: Caspar Hesselager. Kostyme: Claudia Hill. Lys: Marek Lamprecht. Teknikk: Emanuele Vallinotti

  25.–29.5.
  2021