i samarbeid med Figurteatret i Nordland, Lost and Found productions

Witch Club Satan

  • lørdag 27.5.2023, 21:00, Frysa-Hurtigrutekaia, Billetter

Witch Club Satan er en nyfeministisk svartmetall-forestilling i 4 akter. Det er et musikalsk, dramatisk rituale med ukjent virkning. Witch Club Satan skal vekke deg med urskriket som har bygget seg opp inne i oss, og sammen skal vi forvandles. Målet er enkelt – du skal aldri bli den samme igjen.

Witch Club Satan er en konsert, en teaterforestilling, en høymessegudstjeneste og et klimatoppmøte. Du kommer ikke hit for å lene deg tilbake, men stoler på at heksene vil at du og verden skal ha det bra, og at tiden vi har sammen vil bli en dyp feiring.

Witch Club Satan består av Nikoline Spjelkavik på gitar, Victoria Røising på bass og Johanna Kleive på trommer og er et nytt prosjekt av det Andøybaserte teaterkompaniet Lost and Found productions.

manus, musikk, regi og aktører: Johanna Holt Kleive, Victoria Fredrikke Schou Røising og Nikoline Spjelkavik, scenografi: Mari Lassen-Bergsten Kamsvaag, kostyme: Mari Lassen-Bergsten Kamsvaag og Anne Kari Spjelkavik, videoscenografi: Lost and Found productions og Martin Losvik, lyd: Sindre Nicolaisen, lysdesign: Tord Eliassen, lys og AV: Sander Einarsen Moen, foto: Daniel Lilleeng og Steve Nilsen, outside ears og musikalske bidrag: Øystein Elle, Magnus Børmark, Torgeir Vassvik og Nikan Siyanor (Confess), mentor: Jørn Stubberud/Necrobutcher, produksjon: Lost and Found productions «Be Loud» er skrevet i samarbeid med Nikan Siyanor, co-produsenter: Figurteatret i Nordland,, Festspillene i Nord-Norge, Rosendal Teater, BIT- Teatergarasjen og Black Box Teater, støttet av: Kulturrådet, Fond for lyd og bilde, FFUK og Dramatikkens Hus

23.–27.5
2023