Carmen16/ KILLA/S Ruston

Lecken Stamball = DJs & Open Bar

  • fredag 26.5.2023, 21:30, Kroa, Gratis
  • lørdag 27.5.2023, 22:30, Kroa, Gratis

Det er festivalkro på Skjærbrygga hele uka, og fredag 26. og lørdag 27. mai er vi i tillegg tilbake med Stamball nederst på hurtigrutekaia.  I to dager lager vi norges kuleste club i Stamsund Kystekspedisjon sitt gamle lagerlokale med verdens vakreste utsikt over hav og grønne fjell. Munnskjenk er som vanlig vår egen Kristoffer Sandholm.  Med oss til å styre musikken, dansen og stemningen har vi DJene Carmen16, KILLA, og S Ruston fra kunstkollektivet Lecken Berlin. 

Carmen16 er en DJ som liker å danse. Hans clubsensitivitet hviler tungt på en plattform av tecno- 4 on the floor. Med utgangspunkt i denne basen fyker han av gårde på tvers av tidsepoker og sjangere. 

KILLA er fransk og en ren vinyl DJ med et sensitivt øre for ukonvesjonell crossover mellom groovy techno, high-brow electronica og snåle B-sider fra dansemusikken. 

S.Ruston —jackin’, pumpin’, voguey, UK, ravey, noe fort, noe langsomt — hun vet hva vi trenger og hun gir oss nettopp det. Hun begynte i Bristol for over 15 år siden, fortsatte med å arrangere hemmelige fabrikkfester i London for senere å spille på de største festivalene i UK som Glastonbury, Glade, Shambala, Ashton Court and Bloc, under the alias Ghettozoid and with female booty bass collective Octopussy. Hun har også turnert Europa rundt med kjente artister. 

Sammen er disse tre et ubeskrivelig fyrverkeri, og vi kan garantere god musikk, inkluderende stemning og fest i fiskeværet! 

Lecken er et Berlinbasert queer-feminist, sexentusiastisk kunstkollektiv for natterlig opprør og flytende kjønnsidentitet. En viktig idee hos Lecken er å styrke de som har blitt undertrykt og gjøre dem til arkitekter i forhold til deres egen kjønnsidentitet og begjær. De søker å skape et rom som er sensitivt overfor forskjeller uten å skape mer avstanden mellom det eller dem som er forskjellige. De mener at dette funker best når alle deltakerne på festen ser seg selv som medlemmer av et midlertidig samfunn som samproduserer og deler erfaring der alle behandles med forsiktighet og respekt. 

du må være minst 18 år for å være med

23.–27.5
2023