Micaela Kühn and Sophie Rustone

Partydyr

  • fredag 26.5.2023, 17:00, Kroa, Gratis

Workshop for elever ved Svarholt skole, åpen visning fredag 26.mai

Workshoppene vil fokusere på to aspekter i dance musikkens univers, nemlig DJing og dans – hvordan disse to griper inn i hverandre og samtidig utforske hva slags karakterer og stemninger som kan utvikle seg både ved DJ-desken og på dansegulvet. 

Workshopdeltakere vil lære å mixe med Sophie som vil lære dem hovedprinsippene i DJ-ing, lære hvordan DJ-utstyret virker, lære om forskjellige dansemusikk sjangere, og hvordan man kan velge spor til et event eller en forestilling. Michaela vil fokusere på bevegelse, utforske hvordan man kan bevege seg til forskjellige musikksjangre og utforske karakterer, scenario og temaer som kan være aktuelle i en avsluttende forestilling. 

Sophie og Michaela vil dele gruppen i 2, der den ene gruppen jobber med Sophie ved DJ-desken, og den andre med Michaela på dansegulvet, og så bytter vi, eller møtes for å utveksle og dele erfaringer og ideer. På slutten av workshopuken vil vi dele det vi har gjort med publikum ved å invitere alle inn og forhåpentligvis starte et party! 

23.–27.5
2023