Julia B Laperrière

Falla, solo

  • onsdag 24.5.2023, 21:15, Teater Nor liten, Billetter

Av medisinske grunner er Pia Achternkamp forhindret fra å komme til Stamsund.  Solo versjonen av Falla vil derfor bli presentert isteden for duetten.

Falla soloen forteller historien om første gang jeg hadde på meg en strap-on dildo. Gjennom dans og humor tar jeg tilskuerne med på reisen av legemlig-gjøring og nytelse, utprøving av transformasjonens og kraftens potensiale i strop-on dildoen, for nye forestillinger og kvinnelig seksualitet. Jeg inviterer til nye intimiteter, lekenhet og re-tenkt begjær.

Julia

Kvinnelig kjønnsidentitet har gjennom historien ofte blitt innsnevret og definert gjennom en manglende fallos. Julia B. Laperrière tar utgangspunkt i denne problematiske ideen fra et feministisk queer perspektiv, der hun bruker en strap-on dildo som transformativt verktøy. Hvordan føles det å ha en penis? Hvordan påvirker den våre bevegelser? Hvilken kraft eller makt initierer den bæreren? I samarbeid med musiker Pia Achternkamp inviteres det til lekenhet og innfall som løfter frem en alternativ kvinnelig seksualitet som har mutert, som er fri og uten skam.

koreografi og forestilling: Julia B. Laperrière, lyd og forestilling: Pia Achternkamp, dramaturgi: Siegmar Zacharias, produktionsassistent: Micaela Kühn Jara, lys: Marek Lamprecht, Lina Bockrob, takk til Helen Simard, Florentine Emigholz, Simone Kessler, en produksjon av Julia B. Laperrière med Schwankhalle Bremen, med hjelp fra ICI-CCN Centre Chorégraphique National de Montpellier, prosjektet er en del av kulturprogrammet Canada’s Guest of Honour presentasjon ved Frankfurt Book Fair i 2020, vi takker for støtten fra Canada Council for the Arts og den kanadiske regjeringen.

du må være minst 16 år for å se denne forestillingen

23.–27.5
2023