ULF

Psalm for a Slut

  • torsdag 26.5.2022, 21:00, Teater Nor stor, Billetter

Publikum inviteres inn i et kontemplativt rom i siste del av trilogien Ulf goes Religious.

I Psalm for a Slut står den homofile kroppen ovenfor et siste ritual. Kroppen bærer historier om kjærlighet og gleder, om lengsel og ensomhet. Et abstrakt og stille lydbilde svøper publikum inn i et kontemplativt univers. I den nakne kroppens nærvær svever vi mellom det jordiske og det sakrale. I dette møtet blottlegges det menneskelige og sårbare, kroppen man aldri kan flytte ut av. 

Det profane og det hellige går hånd i hånd når ULF med dette presenterer siste del av trilogien ULF goes Religious. 

Ulf Nilseng er en markant, særpreget og viktig stemme i den norske dansekunsten. Som koreograf, utøver og kjønnsanarkist har han i en årrekke skapt kunst som kan karakteriseres som Queer. Med kompani ULF fortsetter han sin utforskning av kropp, dans og ideer om frihet.

Av og med: Ulf Nilseng, Corentin JPM Leven, Amund Ulvestad, Magnus Mikaelsen, Jorunn Kjersem Hildre Foto: Tale Hendnes/Dansens Hus Samprodusert av Bærum Kulturhus.Støttet av Kulturrådet. Trilogien «ULF goes Religious» er en kunstnerisk utforskning av religion og skeiv seksualitet, ledet av Ulf Nilseng og utviklet i tett samarbeid med de medvirkende. www.ulfnilseng.com

24.–28.5.
2022