Lost and Found Productions – Figurteatret i Nordland

Oh Baby Baby

  • tirsdag 24.5.2022, 13:00, Buksnes, Skole
  • onsdag 25.5.2022, 09:00, Fygle, Skole
  • onsdag 25.5.2022, 13:00, Svarholt, Skole
  • torsdag 26.5.2022, 19:00, Svarholt, Billetter

Oh Baby Baby er en krysning mellom seksualundervisning og teater, en forestilling om forelskelse, sex, identitet, pubertet og kropp som spilles for 7.klassinger i DKS.

Klasserommet rigges om til et senter for skamfjerning. De nye vikarlærerne, Nikoline og Victoria, er utenomjordiske helsesykepleiere som spår elevenes fremtidige problemstillinger ved hjelp av ekte statistikk, alternativ metodikk og banebrytende teknologi – Maggie, en følelsesdetektor i form av en hyperrealistisk babydukke.

Helsesykepleierne har forstått at verden er avhengig av at dagens ungdom har kapasitet til å tenke på viktigere ting enn det å bekymre seg over alt det rare som skjer i hodet og kroppen når puberteten setter inn.

Lost and Found productions er et teaterkompani med base på Andøya i Nordland og i Oslo. Kompaniet ble grunnlagt i 2016 og drives av Victoria Røising og Nikoline Spjelkavik. Lost and Found productions produserer eksperimentelt, audio-visuelt teater som ønsker alle velkommen.

Manus, regi og utøver: Victoria Røising, Manus, regi og utøver: Nikoline Spjelkavik, Manus, regi og teknikk: Per Magnus Barlaug, Manuskonsulent: Magnus Sparsaas, Scenografi: Svein Spjelkavik, Kostyme: Anne Kari Spjelkavikelkavik: scenografi, Anne Kari Spjelkavik: kostyme, Skoleforestillingene er i samarbeid med DKS

24.–28.5.
2022