Cat Smits Company – Figurteatret i Nordland

Nouveau Fuck

  • tirsdag 24.5.2022, 18:00, Figurteatret, Billetter
  • onsdag 25.5.2022, 18:00, Figurteatret, Billetter

Den hardcore, visuelle og dristige figurteaterforestillingen Nouveau Fuck er basert på boken med samme tittel, skrevet av nederlandsk litteratur og tvs enfant terrible, Stella Bergsma. Regissert av Cat Smits og fremført av Meike van den Akker og Cat Smits.

Fra manifestet:

Når blir kvinner virkelig farlige? Når de slutter å behage. Når de kaster alle bånd og eier sin Nouveau Fuck-stil. Nouveau Fuck er en bevegelse, en livsstil, en måte å være, se og oppfatte på. Side om side med kjente opprørere fra litteraturen og kunsten, som Erica Young, Elizabeth Wurtzel, Mona Eltahawy og Valerie Solanas, skriver Stella Bergsma om skam, sinne, indignasjon, å være seg selv og å være akseptert eller ikke. Hvordan kan du sørge for at du er uunngåelig som kvinne? Og urokkelig? Nouveau Fuck er et manifest om egenrådighet og det å gjøre viljen til ord.

Stella Bergsma

Tekst: Stella Bergsma, Regi: Cat Smits, Dukkemakere: Cat Smits, Meike van den Akker, Anne Dronkers, Scenografi og kostymer: Elze van den Akker, Video: Thomas Brand, Komponist: Luke Deane, Lysesign: Mark Verhoef, Teknikk: Jan Sol, Dramaturg: Maja Hertoghs, Final direction: Duda Paiva

24.–28.5.
2022