Håvve Fjell

Love Hurts

Premiere

En sliten og utbrent Fakir, som har pensjonert seg fra sideshowet og parkert spikersenga, trer ut av sitt trygge element. Fysisk smertemestring var hans styrke og karriere i mange år, men i møtet med kjærlighetssorg og depresjon var han maktesløs. Vil han kunne mestre sin mentale smerte ved å iscenesette den?

En fortelling om tapt kjærlighet, om ensomhet og selvmedisinering. Refleksjoner fra en mann som mista seg selv i depresjon og lot seg forfalle; som drev sitt forfall mot avgrunnen med åpne øyne. Tro og håp forvitret i takt med avtagende tiltakslyst, mangelen på inspirasjon preget arbeidet, adferden og helsa. Perspektivet på livet mørknet for hver tørn i en nedad stigende spiral, nær sagt alt mista mening.

Først når mørket på bånn frista med døden våknet en spire i ham; en idé om å iscenesette sitt miserable selv og rette følgespotten innover for å belyse den mentale lidelsen. En plan for å helbrede seg selv gjennom en kunstnerisk prosess og blottlegge seg for verden som svak og sårbar.

Tekst, konsept og protagonist: Håvve Fjell, Komponist og AV design og teknikk: Kai Luni Fjell Video, Scenografi, grafisk design og ’Skyggen’: Kim Luni Fjell,  Dramaturg og regi: Tormod Carlsen, Produsent: Tormod Fuglestad, Foto:Helene Fjell

24.–28.5.
2022