Feil Teater

Dagen ingenting rart eller kriminelt skjedde i banken

  • onsdag 25.5.2022, 10:00, I bakgården til Havly, Skole
  • onsdag 25.5.2022, 12:00, I bakgården til Havly, Skole
  • lørdag 28.5.2022, 13:00, I bakgården til Havly, Billetter

Gode nyheter! Stamsund Sparebank har funnet en gigantisk diamant i hvelvet sitt som skal være verdt flere millioner kroner. Banken har besluttet at diamanten skal stilles ut i parken, slik at alle kan få se hvor vakker den er. Billie Brutto, banksjefens assistent, har fått æren av å invitere alle til en storslått avduking, og hun lover at ingenting rart eller kriminelt skal skje. Lenge går det som Billie har tenkt, men plutselig skjer det noe helt uventet. Heldigvis står mesterdetektiven Banksy parat til å løse saken…

“Dagen ingenting rart eller kriminelt skjedde i banken” er en utendørs vandreforestilling hvor publikum blir med på å løse et ekte kriminalmysterium. Passer best for barn fra 5 år og oppover. Husk å kle dere etter været. Vel møtt!

Medvirkende:Manus og idé: Didrik Hagberg og Vilde Johannessen. Gåteekspert, Design og lyd: Thomas Gallagher Skuespillere: Banksy Two-Blade McRock: Didrik Hagberg, Billie Brutto: Ingeborg Larsen Produsert av Feil Teater og SentralenUng. Støttet av Oslo kommune.

24.–28.5.
2022